Máme bronz z MČR v "desítce" !

Zveřejnil Ing. Radek Felcman - 24.3.2018 22:02

Poslední individuální Mistrovství České republiky proběhlo v sobotu v Kojetíně.

Maty_a_Baru.jpgSoutěžilo se v kombinaci deseti tanců a TK Fortuna Zlín může slavit další velkou medaili! V kategorii Junior II ji vytancovali Matyáš Felcman a Barbora Bobková a první rok v této věkové kategorii dosáhli skvělého výsledku. Výsledek je o to cennější, že Barča šla na parket prakticky přímo z postele, kde ležela poslední dny s chřipkou a museli tak bojovat nejen se silnými soupeři, ale také s nepříjemnými zdravotními komplikacemi.

Další finále si připsali do sbírky svých úspěchů Jiří Jalůvka a Natálie Výduchová, když se v kategorii U21 umístili na 5. místě. V této náročné disciplíně zvládli nastoupit také do soutěže dospělých, kde získali 14. místo.

Zástupce jsme měli také v soutěži mladších juniorů, kde se na výborné semifinálové 8. místo protancovali Petr Kolářík a Amálie Rumpíková. 

Slavíme tak další úspěšné mistrovství. S výhledem do dalších sezón a zástupem našich skvělých tanečníků v dětských a juniorských kategoriích se můžeme těšit na další fortuňácké šampióny. 

Děkuji tanečním párům za skvělou reprezentaci, rodičům, sponzorům a fanouškům za podporu a trenérům za skvělou přípravy našich tanečníků.

Děkujeme za podporu v uplynulé taneční sezóně


Činnost Tanečního klubu Fortuna Zlín je spolufinancována Zlínským krajem a podporována statutárním městem Zlín.

Kontaktujte nás

Ing. Radek Felcman
+420 776 771 323
radek.felcman@tkfortuna.cz

Fakturační adresa

Taneční klub Fortuna Zlín z.s.
Filmová 412
76001 Zlín

IČ: 48472166
DIČ: CZ48472166 (není plátcem DPH)